Από το: Betty's cuisine
Αυτά πια δεν είναι μπισκότα, είναι ένεση ενέργειας και δύναμης! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις στους 170ο και στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου. Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρά την μαργαρίνη, το μέλι και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν
τα υλικά χωρίς να βράσει το μίγμα. Το αποσύρουμε από την φωτιά και το αφήνουμε να μισοκρυώσει. Ρίχνουμε στο μίγμα το αλεύρι, την βρώμη και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τοποθ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Αυτά πια δεν είναι μπισκότα, είναι ένεση ενέργειας και δύναμης! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στις αντιστάσεις στους 170ο και στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου. Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρά την μαργαρίνη, το μέλι και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν
τα υλικά χωρίς να βράσει το μίγμα. Το αποσύρουμε από την φωτιά και το αφήνουμε να μισοκρυώσει. Ρίχνουμε στο μίγμα το αλεύρι, την βρώμη και τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα τοποθ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.