Από το: Sidagi.gr
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί, βάζουμε μέσα τις κομμένες μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια και τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα λαχανικά από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα σκεύος, τυλίγοντας τα με
απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ώστε το χαρτί να απορροφήσει το λάδι. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το σκόρδο ολόκληρο και το αφήνουμε για 2 λεπτά απλά για να πάρει το άρωμα του το ελαιόλαδο. Αμέσως μετά το βγάζουμε από την κατσαρόλα. Ρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί, βάζουμε μέσα τις κομμένες μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια και τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια αφαιρούμε τα λαχανικά από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα σκεύος, τυλίγοντας τα με
απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ώστε το χαρτί να απορροφήσει το λάδι. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το σκόρδο ολόκληρο και το αφήνουμε για 2 λεπτά απλά για να πάρει το άρωμα του το ελαιόλαδο. Αμέσως μετά το βγάζουμε από την κατσαρόλα. Ρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.