Από το: Μια Μπουκιά κι έναν Καιρό
Παραδοσιακή ποντιακή συνταγή που έφτιαξα πρώτη φορά με την πόντια γιαγιά του άντρα μου. Σε μεγάλη λεκάνη βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακουβίτσα στη μέση. Ρίχνουμε εκεί την μαγιά και το νερό χλιαρό (προσοχή να μην καίει γιατί δεν θα φουσκώσει και να μην είναι κρύο γιατί θα
αργήσει πάρα πολύ να φουσκώσει - συνήθως τα δοκιμάζω με το δάχτυλο να το αισθάνομαι τόσο ζεστό όσο να αντέχω άνετα), το αλάτι και το ελαιόλαδο. Με ένα πιρούνι φέρνουμε λίγο λίγο αλεύρι προς το κέντρο και ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://elpinikicook.blogspot.gr
Παραδοσιακή ποντιακή συνταγή που έφτιαξα πρώτη φορά με την πόντια γιαγιά του άντρα μου. Σε μεγάλη λεκάνη βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακουβίτσα στη μέση. Ρίχνουμε εκεί την μαγιά και το νερό χλιαρό (προσοχή να μην καίει γιατί δεν θα φουσκώσει και να μην είναι κρύο γιατί θα
αργήσει πάρα πολύ να φουσκώσει - συνήθως τα δοκιμάζω με το δάχτυλο να το αισθάνομαι τόσο ζεστό όσο να αντέχω άνετα), το αλάτι και το ελαιόλαδο. Με ένα πιρούνι φέρνουμε λίγο λίγο αλεύρι προς το κέντρο και ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://elpinikicook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.