Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Οι κολοκυθοανθοί, είναι ένα υλικό που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πάρα πολλούς τρόπους. Ο πιο εύκολος, είναι να τους τηγανίσουμε βουτηγμένους σ' έναν πολύ ωραίο χυλό, όπως αυτόν εδώ που σας προτείνω. Γίνονται πεντανόστιμοι, πολύ μαλακοί μέσα, με υπέροχη τραγανή
κρούστα απ' έξω.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Οι κολοκυθοανθοί, είναι ένα υλικό που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πάρα πολλούς τρόπους. Ο πιο εύκολος, είναι να τους τηγανίσουμε βουτηγμένους σ' έναν πολύ ωραίο χυλό, όπως αυτόν εδώ που σας προτείνω. Γίνονται πεντανόστιμοι, πολύ μαλακοί μέσα, με υπέροχη τραγανή
κρούστα απ' έξω.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.