Από το: Sidagi.gr
Σοτάρουμε τα μανιτάρια στο βούτυρο. Βγάζουμε τα μανιτάρια και στο λάδι που τα σοτάραμε, βάζουμε το αλεύρι. Στο λάδι του τόνου, βάζουμε μαϊντανό, λεμόνι, κρασί, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κάρυ, τα ρίχνουμε όλα
μέσα στο αλεύρι και ανακατεύουμε γρήγορα, να γίνει σάλτσα. Προσθέτουμε και τη φλούδα του λεμονιού και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει. Ετοιμάζουμε το ρύζι βράζοντας το για 10 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία και μετά ρίχνουμε το βούτυρο με το αλάτι και ανακατεύουμε. Το καλουπώνουμε σε μια φόρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Σοτάρουμε τα μανιτάρια στο βούτυρο. Βγάζουμε τα μανιτάρια και στο λάδι που τα σοτάραμε, βάζουμε το αλεύρι. Στο λάδι του τόνου, βάζουμε μαϊντανό, λεμόνι, κρασί, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κάρυ, τα ρίχνουμε όλα
μέσα στο αλεύρι και ανακατεύουμε γρήγορα, να γίνει σάλτσα. Προσθέτουμε και τη φλούδα του λεμονιού και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει. Ετοιμάζουμε το ρύζι βράζοντας το για 10 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία και μετά ρίχνουμε το βούτυρο με το αλάτι και ανακατεύουμε. Το καλουπώνουμε σε μια φόρ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.