Από το: Betty's cuisine
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα, τα γαρύφαλλα και την κανέλλα. Ανακατεύουμε να ανακατευτούν τα αρώματα. Προσθέτουμε τις ντομάτες
χοντροτριμμένες, τον πελτέ, αλατοπίπερο, ζάχαρη και μισό φλυτζάνι νερό. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα περίπου, ανακατεύοντας περιοδικά. Η σάλτσα πρέπει να μείνει πηχτή ~ να μην έχει καθόλου ζουμιά. Μόλις ετοιμαστεί η...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα, τα γαρύφαλλα και την κανέλλα. Ανακατεύουμε να ανακατευτούν τα αρώματα. Προσθέτουμε τις ντομάτες
χοντροτριμμένες, τον πελτέ, αλατοπίπερο, ζάχαρη και μισό φλυτζάνι νερό. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα περίπου, ανακατεύοντας περιοδικά. Η σάλτσα πρέπει να μείνει πηχτή ~ να μην έχει καθόλου ζουμιά. Μόλις ετοιμαστεί η...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.