Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Πολύ γευστικό φαγητό για να το απολαύσετε με την οικογένεια ή με τους φίλους σας. Η μουστάρδα με τη μπύρα δίνουν τον πικάντικο τόνο και η πιπεριά έρχεται να δώσει την απαλή της γεύση και να συμπληρώσει και χρωματικά το κρέας. Αν θέλετε σερβίρετε κατά προτίμηση με
πουρέ ή με ρύζι. Σε ένα τηγάνι καίμε το λάδι με το βούτυρο και κοκκινίζουμε τα μπριζολάκια από τις δύο πλευρές. Μόλις πάρουν το επιθυμητό χρώμα τα βγάζουμε σε πιάτο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και μαζί με την πιπεριά που την έχουμε κόψει σε χ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Πολύ γευστικό φαγητό για να το απολαύσετε με την οικογένεια ή με τους φίλους σας. Η μουστάρδα με τη μπύρα δίνουν τον πικάντικο τόνο και η πιπεριά έρχεται να δώσει την απαλή της γεύση και να συμπληρώσει και χρωματικά το κρέας. Αν θέλετε σερβίρετε κατά προτίμηση με
πουρέ ή με ρύζι. Σε ένα τηγάνι καίμε το λάδι με το βούτυρο και κοκκινίζουμε τα μπριζολάκια από τις δύο πλευρές. Μόλις πάρουν το επιθυμητό χρώμα τα βγάζουμε σε πιάτο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και μαζί με την πιπεριά που την έχουμε κόψει σε χ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.