Από το: Betty's cuisine
Μια παραλλαγή από το φανταστικό πορτοκάλι γλυκό/μαρμελάδα που είχα φτιάξει πριν καιρό… για όσους αρέσκονται στις ξινούτσικες γεύσεις! Ένα ωραιότατο, λαχταριστό γλυκάκι με πολλές εφαρμογές ~ απολαύστε το σαν μαρμελάδα, σαν γλυκό κουταλιού, πάνω σε γιαουρτάκι ή
ακόμα και σε γλυκές τάρτες! Έπλυνα καλά τα πορτοκάλια και το λεμόνι και τα έβαλα σε αρκετό νερό να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 1 ώρα. Μόλις κρύωσαν λίγο τα έκοψα σε λεπτές φέτες – πετώντας τις άκρες- και μετά σε κυβάκια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Μια παραλλαγή από το φανταστικό πορτοκάλι γλυκό/μαρμελάδα που είχα φτιάξει πριν καιρό… για όσους αρέσκονται στις ξινούτσικες γεύσεις! Ένα ωραιότατο, λαχταριστό γλυκάκι με πολλές εφαρμογές ~ απολαύστε το σαν μαρμελάδα, σαν γλυκό κουταλιού, πάνω σε γιαουρτάκι ή
ακόμα και σε γλυκές τάρτες! Έπλυνα καλά τα πορτοκάλια και το λεμόνι και τα έβαλα σε αρκετό νερό να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 1 ώρα. Μόλις κρύωσαν λίγο τα έκοψα σε λεπτές φέτες – πετώντας τις άκρες- και μετά σε κυβάκια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.