Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Την εποχή που ο φραπέ(ς) βασίλευε και ήταν η πρώτη μας επιλογή στις καφετέριες, δεν ήταν λίγες οι φορές που τον προτιμούσαμε με παγωτό, που του έδινε άλλη γεύση και πλούσια κρεμώδη υφή. Έτσι για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι καινούργιοι, να πως
γίνεται. Βάζουμε τον καφέ, όση ζάχαρη θέλουμε και λίγο παγωμένο νερό σε ένα σέικερ, ή σε ποτήρι αν χρησιμοποιήσουμε μιξεράκι (ηλεκτρικός αναδευτήρας). Το σκεπάζουμε με το καπάκι και χτυπάμε δυνατά, για 30" δευτερόλεπτα περίπου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Την εποχή που ο φραπέ(ς) βασίλευε και ήταν η πρώτη μας επιλογή στις καφετέριες, δεν ήταν λίγες οι φορές που τον προτιμούσαμε με παγωτό, που του έδινε άλλη γεύση και πλούσια κρεμώδη υφή. Έτσι για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι καινούργιοι, να πως
γίνεται. Βάζουμε τον καφέ, όση ζάχαρη θέλουμε και λίγο παγωμένο νερό σε ένα σέικερ, ή σε ποτήρι αν χρησιμοποιήσουμε μιξεράκι (ηλεκτρικός αναδευτήρας). Το σκεπάζουμε με το καπάκι και χτυπάμε δυνατά, για 30" δευτερόλεπτα περίπου...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.