Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Σε ένα μπολ ή στο κάδο του μίξερ βάζεις το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το αλάτι και ανακατεύεις. Ζέστανες το γάλα βάζεις, το βούτυρο να μαλακώσει και τα αυγά και ανακαυεύεις. Προσθετεις ολα αυτά στο αλεύρι και ζυμώνεις. Την αφήνεις να φουσκώσει 30-40 λεπτά σε ζεστό μέρος σκεπασμένη με πετσέτα. Όταν είναι έτοιμη χωρίζεις την
ζύμη σε 4 ίσα μέρη. Σε μια λαδόκολλα παίρνεις το πρώτο κομμάτι της ζύμης και ανοίγεις σε κύκλο περίπου 25 εκατοστά. Στρώνεις σε όλη την επιφάνεια μήλα κομμένα σε ρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Σε ένα μπολ ή στο κάδο του μίξερ βάζεις το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και το αλάτι και ανακατεύεις. Ζέστανες το γάλα βάζεις, το βούτυρο να μαλακώσει και τα αυγά και ανακαυεύεις. Προσθετεις ολα αυτά στο αλεύρι και ζυμώνεις. Την αφήνεις να φουσκώσει 30-40 λεπτά σε ζεστό μέρος σκεπασμένη με πετσέτα. Όταν είναι έτοιμη χωρίζεις την
ζύμη σε 4 ίσα μέρη. Σε μια λαδόκολλα παίρνεις το πρώτο κομμάτι της ζύμης και ανοίγεις σε κύκλο περίπου 25 εκατοστά. Στρώνεις σε όλη την επιφάνεια μήλα κομμένα σε ρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.