Από το: Kitchenstori.es
Οι φράουλες είναι ένα πολύ ντελικάτο φρούτο και βεβαίως, όπως έχει συχνά αναφερθεί εδώ, δεν θέλει πολύωρο βράσιμο, δεν ωφελεί σε τίποτε και καταλήγει να έχουμε ένα μάλλον άχρηστο έδεσμα. Οι πολύωρες προετοιμασίες την κάνουν αφενός μεν να χάνει οποιοδήποτε
καλό διατροφικό στοιχείο διαθέτει, αφετέρου δε το να μένει πολλή ώρα πασπαλισμένη με ΠΟΛΛΗ ζάχαρη έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνεται, διότι η ζάχαρη ενεργεί ως καταλυτικός παράγοντας αφυδάτωσής της και καταλήγει η φράουλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Οι φράουλες είναι ένα πολύ ντελικάτο φρούτο και βεβαίως, όπως έχει συχνά αναφερθεί εδώ, δεν θέλει πολύωρο βράσιμο, δεν ωφελεί σε τίποτε και καταλήγει να έχουμε ένα μάλλον άχρηστο έδεσμα. Οι πολύωρες προετοιμασίες την κάνουν αφενός μεν να χάνει οποιοδήποτε
καλό διατροφικό στοιχείο διαθέτει, αφετέρου δε το να μένει πολλή ώρα πασπαλισμένη με ΠΟΛΛΗ ζάχαρη έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνεται, διότι η ζάχαρη ενεργεί ως καταλυτικός παράγοντας αφυδάτωσής της και καταλήγει η φράουλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.