Από το: dietstories
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε την κολοκύθα, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για περίπου 15-20 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και άφηνουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε την κολοκύθα, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για περίπου 15-20 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και άφηνουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.