Από το: Chefoulis
Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο,την ρετσίνα και την μαγιά κι ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά. Ενώνουμε το αλάτι με το κοσκινισμένο αλεύρι και το προσθέτουμε στο μπολ με την μαγιά. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακή και σφικτή ελάχιστα που να μην κολλάει στα χέρια
μας (στην πράξη βλέπουμε αν χρειαστεί να προσθέσουμε αλεύρι). Αφήνουμε για λίγο σκεπασμένη τη ζύμη να ξεκουραστεί. Ξεκινάμε να φτιάχνουμε τα πιτάκια μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο,την ρετσίνα και την μαγιά κι ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά. Ενώνουμε το αλάτι με το κοσκινισμένο αλεύρι και το προσθέτουμε στο μπολ με την μαγιά. Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακή και σφικτή ελάχιστα που να μην κολλάει στα χέρια
μας (στην πράξη βλέπουμε αν χρειαστεί να προσθέσουμε αλεύρι). Αφήνουμε για λίγο σκεπασμένη τη ζύμη να ξεκουραστεί. Ξεκινάμε να φτιάχνουμε τα πιτάκια μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.