Από το: Polina Cuisine
Η σάλτσα demi-glace (ντέμι γκλας) είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας που χρησιμοποιείται ως έχει αλλά και ως βάση άλλων σος. Φτιάχνεται με το συνδυασμό ίσα μέρη κρέας απόθεμα ή κόκκαλα και σάλτσα ισπανική (espagnole) και το μίγμα είναι στη συνέχεια να σιγοβράσει και να μειωθεί κατά το ήμισυ. Aποτελεί μία
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
Η σάλτσα demi-glace (ντέμι γκλας) είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας που χρησιμοποιείται ως έχει αλλά και ως βάση άλλων σος. Φτιάχνεται με το συνδυασμό ίσα μέρη κρέας απόθεμα ή κόκκαλα και σάλτσα ισπανική (espagnole) και το μίγμα είναι στη συνέχεια να σιγοβράσει και να μειωθεί κατά το ήμισυ. Aποτελεί μία
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://polinacuisine.wordpress.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.