Από το: Η Απόλαυση Της Βρώσης
Ήθελα να μοσχοβολήσει και να δίνει μια γεύση λίγο διαφορετική από αυτήν της κλασικής τυρόπιτας! Έτσι λοιπόν αποφάσισα εφόσον είχα πιπεριές και μπέϊκον να προσθέσω κι από αυτά. Επίσης δεν την έκανα όπως συνηθίζουμε φύλλα κάτω, γέμιση, φύλλα πάνω αλλά
σαν πατσαβουρόπιτα. Έβαλα δηλαδή όλα τα φύλλα κρούστας σουρωτά σε πιέτες και κατά πλάτος στο ορθογώνιο ταψί μου. Δύο υλικά παραπάνω τελικά άλλαξαν όλη την γεύση! Χτυπάμε τα αυγά με το ελαιόλαδο και το γάλα. Προσθέτουμε το πιπέρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://as-mageirepsoume.com
Ήθελα να μοσχοβολήσει και να δίνει μια γεύση λίγο διαφορετική από αυτήν της κλασικής τυρόπιτας! Έτσι λοιπόν αποφάσισα εφόσον είχα πιπεριές και μπέϊκον να προσθέσω κι από αυτά. Επίσης δεν την έκανα όπως συνηθίζουμε φύλλα κάτω, γέμιση, φύλλα πάνω αλλά
σαν πατσαβουρόπιτα. Έβαλα δηλαδή όλα τα φύλλα κρούστας σουρωτά σε πιέτες και κατά πλάτος στο ορθογώνιο ταψί μου. Δύο υλικά παραπάνω τελικά άλλαξαν όλη την γεύση! Χτυπάμε τα αυγά με το ελαιόλαδο και το γάλα. Προσθέτουμε το πιπέρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://as-mageirepsoume.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.