Από το: Chefoulis
Αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα το γάλα και γεμίζουμε μιάμιση φορά το κουτί του με νερό και το βάζουμε και αυτό. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα και όλα τα υπόλοιπα υλικά ενώ αφήνουμε το αλεύρι για το τέλος, όσο πάρει το βλέπουμε στην πράξη, επειδή θέλουμε να έχουμε έναν ωραίο
χυλό όχι πολύ σφιχτό. Ζεσταίνουμε πάρα πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες και με μια κουτάλα ψήνουμε λίγο λίγο από τον χυλό που φτιάξαμε. Έτσι μία- μία κρέπα δημιουργεί το σχήμα της αλλά πάντα σε δυνατή φωτιά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Αδειάζουμε σε μια λεκανίτσα το γάλα και γεμίζουμε μιάμιση φορά το κουτί του με νερό και το βάζουμε και αυτό. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα και όλα τα υπόλοιπα υλικά ενώ αφήνουμε το αλεύρι για το τέλος, όσο πάρει το βλέπουμε στην πράξη, επειδή θέλουμε να έχουμε έναν ωραίο
χυλό όχι πολύ σφιχτό. Ζεσταίνουμε πάρα πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι για κρέπες και με μια κουτάλα ψήνουμε λίγο λίγο από τον χυλό που φτιάξαμε. Έτσι μία- μία κρέπα δημιουργεί το σχήμα της αλλά πάντα σε δυνατή φωτιά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.