Από το: Sidagi.gr
Ανακατεύουμε τους σπόρους βανίλιας, μασκαρπόνε και 1 κουταλιά της σούπας amaretto σε ένα μπολ. Καλύψτε και τοποθετήστε στη συντήρηση ενώ προετοιμάζετε τα πορτοκάλια. Κόβετε τις άκρες από τα πορτοκάλια, στη συνέχεια,
χρησιμοποιώντας ένα αποφλοιωτή, ξύστε προσεκτικά το ξύσμα των πορτοκαλιών σε χορδές και χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τα πορτοκάλια κατά μήκος. Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρέστε την ψίχα από τα πορτοκάλια. Κόψτε βάση πορτοκαλιού μισό εκατοστό ώστε να στέκοντ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Ανακατεύουμε τους σπόρους βανίλιας, μασκαρπόνε και 1 κουταλιά της σούπας amaretto σε ένα μπολ. Καλύψτε και τοποθετήστε στη συντήρηση ενώ προετοιμάζετε τα πορτοκάλια. Κόβετε τις άκρες από τα πορτοκάλια, στη συνέχεια,
χρησιμοποιώντας ένα αποφλοιωτή, ξύστε προσεκτικά το ξύσμα των πορτοκαλιών σε χορδές και χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβετε τα πορτοκάλια κατά μήκος. Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρέστε την ψίχα από τα πορτοκάλια. Κόψτε βάση πορτοκαλιού μισό εκατοστό ώστε να στέκοντ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.