Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Και η ζέστη καλά κρατεί φίλες-οι. Είπαμε να κάνουμε φαγάκι καλοκαιρινό, αλλά για όλα τα γούστα. Έτσι μας προέκυψε το μπριαμάκι, με το ολόκληρο κοτόπουλο. Σε όσους δεν αρέσει το ένα, μπορούν να φάνε το άλλο. Είναι και εύκολο, το βάζουμε στο φούρνο, και άντε να χρειαστεί κάνα δυο γυρίσματα το κοτοπουλάκι μας. Βάζουμε τα λαχανικά μας στο ταψί, αφού τα έχουμε πλύνει
και κόψει όπως γράψαμε στα υλικά. Αλατίζουμε, περιχύνουμε με τις ντομάτες και το ντοματοπολτό, ανακατεύουμε. Τώρα ετοιμάζουμε το κοτοτόπουλο. Το πασπαλίζουμε με αλάτι θυμάρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
Και η ζέστη καλά κρατεί φίλες-οι. Είπαμε να κάνουμε φαγάκι καλοκαιρινό, αλλά για όλα τα γούστα. Έτσι μας προέκυψε το μπριαμάκι, με το ολόκληρο κοτόπουλο. Σε όσους δεν αρέσει το ένα, μπορούν να φάνε το άλλο. Είναι και εύκολο, το βάζουμε στο φούρνο, και άντε να χρειαστεί κάνα δυο γυρίσματα το κοτοπουλάκι μας. Βάζουμε τα λαχανικά μας στο ταψί, αφού τα έχουμε πλύνει
και κόψει όπως γράψαμε στα υλικά. Αλατίζουμε, περιχύνουμε με τις ντομάτες και το ντοματοπολτό, ανακατεύουμε. Τώρα ετοιμάζουμε το κοτοτόπουλο. Το πασπαλίζουμε με αλάτι θυμάρι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://cretatrapezomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.