Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Εγώ λοιπόν γρανίτες πρωτοδοκίμασα στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Είχα την τύχη να περνώ τα καλοκαίρια μου σε διάφορα μέρη αφού οι γιαγιάδες και οι θείοι μου κατοικούσαν σε διαφορετικούς τόπους από τους γονείς. Νότος και
Βορράς και Κέντρο του Νομού Ηρακλείου. Εκεί λοιπόν στις καρέκλες στις Τρεις Καμάρες πρωτοδοκίμασα γρανίτα. Σε διάφορες γεύσεις. Φράουλα και λεμόνι και πεπόνι οι αγαπημένες μου. Σε ψηλά ποτήρια με πολύχρωμες ομπρελίτσες και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Εγώ λοιπόν γρανίτες πρωτοδοκίμασα στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Είχα την τύχη να περνώ τα καλοκαίρια μου σε διάφορα μέρη αφού οι γιαγιάδες και οι θείοι μου κατοικούσαν σε διαφορετικούς τόπους από τους γονείς. Νότος και
Βορράς και Κέντρο του Νομού Ηρακλείου. Εκεί λοιπόν στις καρέκλες στις Τρεις Καμάρες πρωτοδοκίμασα γρανίτα. Σε διάφορες γεύσεις. Φράουλα και λεμόνι και πεπόνι οι αγαπημένες μου. Σε ψηλά ποτήρια με πολύχρωμες ομπρελίτσες και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.