Από το: Η Απόλαυση Της Βρώσης
Το λάχανο όπως και τα φασόλια κάνουν υπέροχο ζευγάρι αν μαγειρευτούν με χοιρινό! Σήμερα λοιπόν έγινε αυτό το φαγητό πρώτη φορά κι έγινε τόσο υπέροχα νόστιμο που σίγουρα θα ξαναγίνει!!! Για να δούμε τί και πώς!
Κόβουμε το λάχανο σε λεπτές λωρίδες και το ζεματάμε για 5 λεπτά σε νερό που βράζει. Μετά το βγάζουμε σε σουρωτήρι για να φύγουν τα νερά. (Γίνεται ελαφρύτερο στην πέψη)...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://as-mageirepsoume.com
Το λάχανο όπως και τα φασόλια κάνουν υπέροχο ζευγάρι αν μαγειρευτούν με χοιρινό! Σήμερα λοιπόν έγινε αυτό το φαγητό πρώτη φορά κι έγινε τόσο υπέροχα νόστιμο που σίγουρα θα ξαναγίνει!!! Για να δούμε τί και πώς!
Κόβουμε το λάχανο σε λεπτές λωρίδες και το ζεματάμε για 5 λεπτά σε νερό που βράζει. Μετά το βγάζουμε σε σουρωτήρι για να φύγουν τα νερά. (Γίνεται ελαφρύτερο στην πέψη)...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://as-mageirepsoume.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.