Από το: cook-the-book
Σημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα "φρέσκα" είναι τόσο φρέσκα όσο η κοιμωμέμη του Χαλεπά. Άσε που τα έρμα έρχονται και από πολύ μεγάλο ταξίδι με πολλά μεταφορικά
μέσα: πλοία, φορτηγά, αεροπλάνα, ξανά φορτηγά, κάτι που φαίνεται και στο "κουρασμένο βλέμμα τους" και είναι κρίμας και άδικο να τα ταλαιπωρούμε και εμείς αποπάνω με συνταγές και βρασίματα!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Σημείωση: Όταν μιλάμε το καλαοκαίρι για θαλασσινά ή ψαρικά καλό είναι να εννούμε τα κατεψυγμένα ή αυτά του ιχθυοτροφείου. Γιατί εκείνα τα κακόμοιρα τα "φρέσκα" είναι τόσο φρέσκα όσο η κοιμωμέμη του Χαλεπά. Άσε που τα έρμα έρχονται και από πολύ μεγάλο ταξίδι με πολλά μεταφορικά
μέσα: πλοία, φορτηγά, αεροπλάνα, ξανά φορτηγά, κάτι που φαίνεται και στο "κουρασμένο βλέμμα τους" και είναι κρίμας και άδικο να τα ταλαιπωρούμε και εμείς αποπάνω με συνταγές και βρασίματα!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.