Από το: Το φαγητό της μαμάς
Ένας μεζές εύκολος και καλοκαιρινός. Ιδανικός για το καλοκαιρινό μας τραπέζι! Αφού κόψουμε και τρίψουμε τα υλικά μας, σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να κάψει και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, την κόκκινη και πράσινη πιπεριά και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε σε μέτρια
φωτιά μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και τον πολτό και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε τα μύδια μας, 1/2 ποτήρι νερό, το τυρί, την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κόκκινο πιπέρι και τα αφήνουμε με μισίκλειστο καπάκι σε μέτρια φωτιά για 7-8'. Μόλις δ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
Ένας μεζές εύκολος και καλοκαιρινός. Ιδανικός για το καλοκαιρινό μας τραπέζι! Αφού κόψουμε και τρίψουμε τα υλικά μας, σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να κάψει και βάζουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο, την κόκκινη και πράσινη πιπεριά και ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε σε μέτρια
φωτιά μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και τον πολτό και ανακατεύουμε. Τοποθετούμε τα μύδια μας, 1/2 ποτήρι νερό, το τυρί, την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κόκκινο πιπέρι και τα αφήνουμε με μισίκλειστο καπάκι σε μέτρια φωτιά για 7-8'. Μόλις δ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.