Από το: cook-the-book
Εύκολη, γευστική, χορταστική, ελαφριά, αρωματική και ιδανική για πολύ ζεστές μέρες καλοκαιριού. Αφαιρούμε το νερό από το ψάρι και το τεμαχίζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το τριμμένο πεκορίνο ή γραβιέρα, που θα προστεθεί στο τέλος πάνω από την τάρτα,
και ανακατεύουμε απαλά για να μη λιώσουμε τα ντοματίνια. Στρώνουμε την ταρτιέρα με το φύλλο σφολιάτας, κόβουμε ό,τι περισσεύει, ρίχνουμε στην ταρτιέρα και τη γέμιση, σκορπίζουμε από πάνω το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Εύκολη, γευστική, χορταστική, ελαφριά, αρωματική και ιδανική για πολύ ζεστές μέρες καλοκαιριού. Αφαιρούμε το νερό από το ψάρι και το τεμαχίζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το τριμμένο πεκορίνο ή γραβιέρα, που θα προστεθεί στο τέλος πάνω από την τάρτα,
και ανακατεύουμε απαλά για να μη λιώσουμε τα ντοματίνια. Στρώνουμε την ταρτιέρα με το φύλλο σφολιάτας, κόβουμε ό,τι περισσεύει, ρίχνουμε στην ταρτιέρα και τη γέμιση, σκορπίζουμε από πάνω το τριμμένο τυρί και ψήνουμε στους...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.