Από το: cook-the-book
Το Σάββατο που συνήθως έχουμε και κάτι σε σουπα για φαγητό,για να το κάνω λίγο πιο...γαργαλιστικό και να φάνε και τη σούπα,τα γαλλικά τοστ είναι μια λύση,και μια-αμαρτωλή-νοστιμιά επίσης... Αλείφουμε τη μια πλευρά από τις φετες του φωμιου με βούτυρο ή μαργαρίνη. Βάζουμε
πάνω στις 4 φέτες από μια φετα ζαμπόν,τυρί και σκεπάζουμε με τις άλλες 4. Κόβουμε σε τριγωνα. Χτυπάμε καλά το αυγό με το γάλα,τη μουστάρδα,αλατοπίπερο και το τυρί. Σε αντικολλητικό τηγανι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Το Σάββατο που συνήθως έχουμε και κάτι σε σουπα για φαγητό,για να το κάνω λίγο πιο...γαργαλιστικό και να φάνε και τη σούπα,τα γαλλικά τοστ είναι μια λύση,και μια-αμαρτωλή-νοστιμιά επίσης... Αλείφουμε τη μια πλευρά από τις φετες του φωμιου με βούτυρο ή μαργαρίνη. Βάζουμε
πάνω στις 4 φέτες από μια φετα ζαμπόν,τυρί και σκεπάζουμε με τις άλλες 4. Κόβουμε σε τριγωνα. Χτυπάμε καλά το αυγό με το γάλα,τη μουστάρδα,αλατοπίπερο και το τυρί. Σε αντικολλητικό τηγανι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.