Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στους 200°C για 15 – 20 λεπτά. Χτυπάμε τη φυτική σαντιγί και την αφήνουμε στο ψυγείο. Σε ένα άλλο μίξερ χτυπάμε τα κροκάδια, τη ζάχαρη και τη βανίλια να διπλασιαστούν και προσθέτουμε σταδιακά το ζαχαρούχο γάλα. Συνεχίζουμε το χτύπημα,
επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το σιρόπι. Αφού έχουμε χτυπήσει και το σιρόπι, προσθέτουμε τη σαντιγί και όταν ανακατευτεί καλά, προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στους 200°C για 15 – 20 λεπτά. Χτυπάμε τη φυτική σαντιγί και την αφήνουμε στο ψυγείο. Σε ένα άλλο μίξερ χτυπάμε τα κροκάδια, τη ζάχαρη και τη βανίλια να διπλασιαστούν και προσθέτουμε σταδιακά το ζαχαρούχο γάλα. Συνεχίζουμε το χτύπημα,
επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με το σιρόπι. Αφού έχουμε χτυπήσει και το σιρόπι, προσθέτουμε τη σαντιγί και όταν ανακατευτεί καλά, προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.