Από το: Το φαγητό της μαμάς
Σε ποιόν δεν αρέσουν οι πατάτες; Ειδικά οι τηγανιτές! Παρακάτω θα σας δείξω έναν τρόπο για να γίνονται οι πατάτες μας ποιό νόστιμες και ποιό αφράτες σαν να βγήκαν απο φριτέζα. Το λάδι στην κατσαρόλα μας μπορούμε μετά να το βάλουμε σε ένα ποτήρι, να το σκεπάσουμε με
αλουμινόχαρτο και να το αποθηκεύσουμε σε δροσερό μέρος. Όταν θελήσουμε να ξανακάνουμε πατάτες, το χρησιμοποιούμε ξανά! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο λάδι 3 φορές. Μετά αλλοιώνεται, χαλάει την γεύση στις πατάτες και φυσικά δ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
Σε ποιόν δεν αρέσουν οι πατάτες; Ειδικά οι τηγανιτές! Παρακάτω θα σας δείξω έναν τρόπο για να γίνονται οι πατάτες μας ποιό νόστιμες και ποιό αφράτες σαν να βγήκαν απο φριτέζα. Το λάδι στην κατσαρόλα μας μπορούμε μετά να το βάλουμε σε ένα ποτήρι, να το σκεπάσουμε με
αλουμινόχαρτο και να το αποθηκεύσουμε σε δροσερό μέρος. Όταν θελήσουμε να ξανακάνουμε πατάτες, το χρησιμοποιούμε ξανά! Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο λάδι 3 φορές. Μετά αλλοιώνεται, χαλάει την γεύση στις πατάτες και φυσικά δ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tofagitotismamas.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.