Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Δεν υπάρχει πιο εύκολη συνταγή για το ψάρι από το τυλιχτό στη λαδόκολλα. Μπορείτε να διαλέξετε μεγάλα ψάρια όπως το πιτσιλωτό φαγκρί που έχει και την καλύτερη γεύση, το κοκκινόψαρο, τη μεγάλη πέστροφα, το σολομό κ.α. Αφήνουμε το ψάρι όπως είναι
κατεψυγμένο (εφόσον το αγοράσατε έτσι) όπως αυτό της φωτογραφίας. Το βάζουμε στη λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί. Ρίχνουμε πάνω του λίγο λάδι και αρκετό αλατοπίπερο κι από τις δύο πλευρές. Φροντίζουμε έτσι ώστε το λάδι να μην...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Δεν υπάρχει πιο εύκολη συνταγή για το ψάρι από το τυλιχτό στη λαδόκολλα. Μπορείτε να διαλέξετε μεγάλα ψάρια όπως το πιτσιλωτό φαγκρί που έχει και την καλύτερη γεύση, το κοκκινόψαρο, τη μεγάλη πέστροφα, το σολομό κ.α. Αφήνουμε το ψάρι όπως είναι
κατεψυγμένο (εφόσον το αγοράσατε έτσι) όπως αυτό της φωτογραφίας. Το βάζουμε στη λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί. Ρίχνουμε πάνω του λίγο λάδι και αρκετό αλατοπίπερο κι από τις δύο πλευρές. Φροντίζουμε έτσι ώστε το λάδι να μην...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.