Από το: cook-the-book
Αγαπημένη καλοκαιρινή γεύση... Κόβουμε σε φέτες την μπαγκέτα χωρίς να φτάσουμε στον πάτο. Χτυπάμε τη μουστάρδα με το λάδι και αλείφουμε ανάμεσα. Γεμίζουμε κάθε χώρισμα με μια φέτα ντομάτα και μια φέτα τυρί. Περιχύνουμε με λίγο από το μείγμα
μουστάρδας και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Στρώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Από πάνω βάζουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Τοποθετούμε την μπαγκέτα,την τυλίγουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 β. για 10 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Αγαπημένη καλοκαιρινή γεύση... Κόβουμε σε φέτες την μπαγκέτα χωρίς να φτάσουμε στον πάτο. Χτυπάμε τη μουστάρδα με το λάδι και αλείφουμε ανάμεσα. Γεμίζουμε κάθε χώρισμα με μια φέτα ντομάτα και μια φέτα τυρί. Περιχύνουμε με λίγο από το μείγμα
μουστάρδας και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Στρώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Από πάνω βάζουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Τοποθετούμε την μπαγκέτα,την τυλίγουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 β. για 10 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.