Από το: Chefoulis
Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι με το 1/2 λάδι προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κρασί, τις ντομάτες τριμμένες, λίγο νερό τον μαϊντανό, αλάτι & πιπέρι και το σιγοβράζουμε για μισή ώρα μέχρι να μείνει ο κιμάς με λίγη σάλτσα. Αφήνουμε να
κρυώσει. Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε φέτες και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι. Τα αλείφουμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε στο γκρίλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν λίγο. Αλείφουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι με το 1/2 λάδι προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κρασί, τις ντομάτες τριμμένες, λίγο νερό τον μαϊντανό, αλάτι & πιπέρι και το σιγοβράζουμε για μισή ώρα μέχρι να μείνει ο κιμάς με λίγη σάλτσα. Αφήνουμε να
κρυώσει. Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε φέτες και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι. Τα αλείφουμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε στο γκρίλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν λίγο. Αλείφουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.