Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Ετοιμάζω τον εσπρέσο lungo, προσθέτω το κρασί Marsala και ανακατεύω. Τα αφήνω στην άκρη να κρυώσουν. Ζεσταίνω την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίζει να βράζει, αποσύρω από την εστία. Ρίχνω μέσα την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύω ώστε να λιώσει καλά η
σοκολάτα. Προσθέτω το μείγμα του καφέ-κρασιού και όταν κρυώσει η σοκολάτα προσθέτω το μασκαρπόνε. Ανακατεύω καλά και σπάω μέσα στο μείγμα μου τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Ετοιμάζω τον εσπρέσο lungo, προσθέτω το κρασί Marsala και ανακατεύω. Τα αφήνω στην άκρη να κρυώσουν. Ζεσταίνω την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίζει να βράζει, αποσύρω από την εστία. Ρίχνω μέσα την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύω ώστε να λιώσει καλά η
σοκολάτα. Προσθέτω το μείγμα του καφέ-κρασιού και όταν κρυώσει η σοκολάτα προσθέτω το μασκαρπόνε. Ανακατεύω καλά και σπάω μέσα στο μείγμα μου τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.