Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Η μάνα μου έλεγε πως όταν βαριέται να φτιάξει το κτιστό κατέφευγε στο μωσαϊκό ή σαλάμι. Η κρέμα ήταν πάνω κάτω η ίδια αλλά το στρώσιμο πολύ πιο εύκολο, ένας κορμός ψυγείου «της τεμπέλας». Είναι τόσο εύκολο! Ούτε βρασίματα, ούτε
ψησίματα, ούτε πολλά πολλά χτυπήματα! Από τα γλυκά που μόλις τα σκεφτείς τα φτιάχνεις αν έχεις τα υλικά. Από τα πιο μαμαδίστικα γλυκά, κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές και παραλλαγές και για πολλούς είναι το πιο αγαπημένο γλυκό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Η μάνα μου έλεγε πως όταν βαριέται να φτιάξει το κτιστό κατέφευγε στο μωσαϊκό ή σαλάμι. Η κρέμα ήταν πάνω κάτω η ίδια αλλά το στρώσιμο πολύ πιο εύκολο, ένας κορμός ψυγείου «της τεμπέλας». Είναι τόσο εύκολο! Ούτε βρασίματα, ούτε
ψησίματα, ούτε πολλά πολλά χτυπήματα! Από τα γλυκά που μόλις τα σκεφτείς τα φτιάχνεις αν έχεις τα υλικά. Από τα πιο μαμαδίστικα γλυκά, κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές και παραλλαγές και για πολλούς είναι το πιο αγαπημένο γλυκό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.