Από το: the gastrin
Η εποχή απαιτεί κολοκυθάκια και η γεύση επίσης. Κολοκυθοανθοί γεμιστοί λοιπόν που έχουν το 2 στα 2. Κόβουμε προσεκτικά τους στήμονες στο κέντρο με ένα ψαλίδι μαγειρικής. Πλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με ελάχιστο νερό,
αλατοπιπερώνουμε και σιγοψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη ντομάτα, νερό, αλατοπίπερο και αφήνουμε να πάρει βράση. Ρίχνουμε και το ρύζι μαζί με τον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Η εποχή απαιτεί κολοκυθάκια και η γεύση επίσης. Κολοκυθοανθοί γεμιστοί λοιπόν που έχουν το 2 στα 2. Κόβουμε προσεκτικά τους στήμονες στο κέντρο με ένα ψαλίδι μαγειρικής. Πλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με ελάχιστο νερό,
αλατοπιπερώνουμε και σιγοψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη ντομάτα, νερό, αλατοπίπερο και αφήνουμε να πάρει βράση. Ρίχνουμε και το ρύζι μαζί με τον...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.