Από το: Pandespani
Dumplings (ντάμπλινγκ) που τα λες και πιτάκια, κροκετάκια, μπουρεκάκια, μπουλέτες, πουγκάκια, μπαλάκια ή μαντηλάκια γεμιστά (με ό,τι τραβάει η όρεξή σου), τα λες ακόμη και λουκουμάδες. Η ζύμη τους γίνεται από αλεύρι ή πατάτα ή άλλη πηγή αμύλου, ενώ η ιδέα είναι
αρχαία: πιτάκια, τήγανα ή τηγανίτες και λουκουμάδες υπήρχαν στην αρχαία Ελλάδα και τα dumplings εμφανίζονται τουλάχιστον σε τρεις γραπτές συνταγές του Ρωμαίου Απίκιου (Isicia Plena, Hydrogarata Isicia, Isicium Simplex)...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Dumplings (ντάμπλινγκ) που τα λες και πιτάκια, κροκετάκια, μπουρεκάκια, μπουλέτες, πουγκάκια, μπαλάκια ή μαντηλάκια γεμιστά (με ό,τι τραβάει η όρεξή σου), τα λες ακόμη και λουκουμάδες. Η ζύμη τους γίνεται από αλεύρι ή πατάτα ή άλλη πηγή αμύλου, ενώ η ιδέα είναι
αρχαία: πιτάκια, τήγανα ή τηγανίτες και λουκουμάδες υπήρχαν στην αρχαία Ελλάδα και τα dumplings εμφανίζονται τουλάχιστον σε τρεις γραπτές συνταγές του Ρωμαίου Απίκιου (Isicia Plena, Hydrogarata Isicia, Isicium Simplex)...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.