Από το: the gastrin
Ο καλύτερος ουζομεζές δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει κολοκυθάκια. Εδώ τα έχουμε σε διπλή βερσιόν για πιο μερακλίδικες ουζοκαταστάσεις! Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη μας, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για λίγο να βγάλουν τα υγρά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
Ο καλύτερος ουζομεζές δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει κολοκυθάκια. Εδώ τα έχουμε σε διπλή βερσιόν για πιο μερακλίδικες ουζοκαταστάσεις! Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη μας, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για λίγο να βγάλουν τα υγρά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.