Από το: Chefoulis
Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί και κόβουμε την ψίχα σε κύβους. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο να κάψει ρίχνουμε το ψωμί και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε και τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας. Χτυπάμε
στο μπλέντερ το blue cheese (ροκφόρ) μαζί με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε και 3 κουταλιές της σούπας νερό, τον χυμό λεμονιού και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή. Καθαρίζουμε τα χορταρικά, τα πλένουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί και κόβουμε την ψίχα σε κύβους. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο να κάψει ρίχνουμε το ψωμί και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε και τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας. Χτυπάμε
στο μπλέντερ το blue cheese (ροκφόρ) μαζί με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε και 3 κουταλιές της σούπας νερό, τον χυμό λεμονιού και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή. Καθαρίζουμε τα χορταρικά, τα πλένουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.