Από το: cook-the-book
Tο λένε όσοι τον δοκίμασαν χθες Κυριακή, ότι δηλαδή έχει πραγματική γεύση μουσακά χωρίς να υπολείπεται σε κάτι γευστικά. Συνήθως πιστεύω ότι κάτι λείπει από τα φαγητά μου, αλλά αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι πέτυχε! Η προετοιμασία του κιμά σόγιας είναι το δυσκολότερο γιατί
χρειάζεται να δώσουμε γεύση με τα μπαχαρικά μας στην εντελώς άγευστη σόγια. Αφού έχει προηγηθεί το βράσιμο και καθάρισμα και στύψιμο του κιμά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προχωρούμε στην παρασκευή του μουσακά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
Tο λένε όσοι τον δοκίμασαν χθες Κυριακή, ότι δηλαδή έχει πραγματική γεύση μουσακά χωρίς να υπολείπεται σε κάτι γευστικά. Συνήθως πιστεύω ότι κάτι λείπει από τα φαγητά μου, αλλά αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι πέτυχε! Η προετοιμασία του κιμά σόγιας είναι το δυσκολότερο γιατί
χρειάζεται να δώσουμε γεύση με τα μπαχαρικά μας στην εντελώς άγευστη σόγια. Αφού έχει προηγηθεί το βράσιμο και καθάρισμα και στύψιμο του κιμά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προχωρούμε στην παρασκευή του μουσακά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.