Από το: as crisp as it gets
Την αυθεντική συνταγή της καρμπονάρα μου την έχει δώσει ο Gaetano, γνήσιος Ναπολιτάνος και μάγειρας. Σύμφωνα λοιπόν με τον Gaetano χρειαζόμαστε πολύ καλής ποιότητας μπέικον- καλό είναι να παίρνουμε ολόκληρο κομμάτι και να το κόβουμε οι ίδιοι σε κύβους παρά να
προτιμάμε τις γνωστές φέτες μπέικον. Όσον αφορά τ'αυγά χρησιμοποιούμε τόσα όσα τα πιάτα μείον ένα. Δηλαδή αν ετοιμάσουμε 4 πιάτα θα χρησιμοποιήσουμε 3 αυγά. Τώρα πόσο ψημένο θέλουμε το αυγό εξαρτάται από τα προσωπικά μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://ascrispasitgets.blogspot.gr
Την αυθεντική συνταγή της καρμπονάρα μου την έχει δώσει ο Gaetano, γνήσιος Ναπολιτάνος και μάγειρας. Σύμφωνα λοιπόν με τον Gaetano χρειαζόμαστε πολύ καλής ποιότητας μπέικον- καλό είναι να παίρνουμε ολόκληρο κομμάτι και να το κόβουμε οι ίδιοι σε κύβους παρά να
προτιμάμε τις γνωστές φέτες μπέικον. Όσον αφορά τ'αυγά χρησιμοποιούμε τόσα όσα τα πιάτα μείον ένα. Δηλαδή αν ετοιμάσουμε 4 πιάτα θα χρησιμοποιήσουμε 3 αυγά. Τώρα πόσο ψημένο θέλουμε το αυγό εξαρτάται από τα προσωπικά μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://ascrispasitgets.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.