Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η γιαγιά μου δεν ήξερε την καταγωγή του, ούτε ότι το λέγαν σπετσοφάι· απλά το έλεγε λουκάνικα με πιπεριές κοκκινιστά στο τηγάνι. Απαραίτητα τα συνόδευε με ρύζι άσπρο σπυρωτό, που γινόταν κόκκινο από τη σάλτσα και πάντα είχε στο τραπέζι, κατακόκκινο κρασί απ᾿ το δικό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Η γιαγιά μου δεν ήξερε την καταγωγή του, ούτε ότι το λέγαν σπετσοφάι· απλά το έλεγε λουκάνικα με πιπεριές κοκκινιστά στο τηγάνι. Απαραίτητα τα συνόδευε με ρύζι άσπρο σπυρωτό, που γινόταν κόκκινο από τη σάλτσα και πάντα είχε στο τραπέζι, κατακόκκινο κρασί απ᾿ το δικό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.