Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Λατρεμένα τόσο αφράτα που τα κάνεις μια μπουκιά!!! Φανταστικά σκορδοψωμάκια, πολύ μαλακά... πραγματικά σαν βαμβάκι. Φτιάξτε τα και θα ενθουσιαστήτε... Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αυγό και ξεκινάμε αργά αργά να ενώνουμε τα υλικά ρίχνοντας το αλεύρι και
το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο. Δυναμώνουμε τις στροφές και ζυμώνουμε μία μαλακιά αλλά ελαστική ζύμη θέλει περίπου 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το μαιδανό, το σκόρδο και το θυμάρι. Η ζύμη κολλάει λίγο μην σας ανησυχεί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Λατρεμένα τόσο αφράτα που τα κάνεις μια μπουκιά!!! Φανταστικά σκορδοψωμάκια, πολύ μαλακά... πραγματικά σαν βαμβάκι. Φτιάξτε τα και θα ενθουσιαστήτε... Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αυγό και ξεκινάμε αργά αργά να ενώνουμε τα υλικά ρίχνοντας το αλεύρι και
το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο. Δυναμώνουμε τις στροφές και ζυμώνουμε μία μαλακιά αλλά ελαστική ζύμη θέλει περίπου 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το μαιδανό, το σκόρδο και το θυμάρι. Η ζύμη κολλάει λίγο μην σας ανησυχεί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.