Από το: Healthy Cooking!
Αφου το καλοκαίρι δεν λέει να φύγει και η ζέστη συνεχίζεται, νομίζω μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ακόμα καλοκαιρινή συνταγή. Οι φλογερες φουρνου μπορούν να φαγωθούν όλη τη χρονιά αλλά η πικάντικη σάλσα ντομάτας, γνωστή ως πίκο ντε γκάγιο, είναι πεντανόστιμη όταν οι ντομάτες είναι της εποχής.Αυτές οι φλογερες φουρνου είναι ουσιαστικά μία
παραλλαγή από τα μεξικάνικα taquitos (τάκος σε ρολάκια). Οι συγκεκριμένες μάλιστα έχουν για γέμιση έναν ζουμερό συνδυασμό από μοσχαρίσιο κιμά, λιωμένα φασόλια, τριμμένο τυρί και γιαούρτι. Ενώ το μείγμα μπαχαρικών από κύμινο, κόλιανδρο και τσίλι δίνει την μεξικάνικη νότα που εμείς αγαπάμε!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com
Αφου το καλοκαίρι δεν λέει να φύγει και η ζέστη συνεχίζεται, νομίζω μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ακόμα καλοκαιρινή συνταγή. Οι φλογερες φουρνου μπορούν να φαγωθούν όλη τη χρονιά αλλά η πικάντικη σάλσα ντομάτας, γνωστή ως πίκο ντε γκάγιο, είναι πεντανόστιμη όταν οι ντομάτες είναι της εποχής.Αυτές οι φλογερες φουρνου είναι ουσιαστικά μία
παραλλαγή από τα μεξικάνικα taquitos (τάκος σε ρολάκια). Οι συγκεκριμένες μάλιστα έχουν για γέμιση έναν ζουμερό συνδυασμό από μοσχαρίσιο κιμά, λιωμένα φασόλια, τριμμένο τυρί και γιαούρτι. Ενώ το μείγμα μπαχαρικών από κύμινο, κόλιανδρο και τσίλι δίνει την μεξικάνικη νότα που εμείς αγαπάμε!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.