Από το: Kalli's blog
Υπέροχο φαγάκι, καταπληκτικός μεζές! Χωρίς πολλά λόγια... Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά τα θράψαλα και ψιλοκόβουμε τα πλοκάμια τους. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και τα πλοκάμια. Σβήνουμε με το ούζο και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τις
ψιλοκομμένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε. Όταν η γέμιση έχει "δέσει" προσθέτουμε το ρύζι και ψιλοκομμένο μαϊντανό και άνηθο(όσο μας αρέσει). Αν θέλουμε βάζουμε και φέτα κομμένη σε κυβάκια!!! Κατόπιν γεμίζουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr
Υπέροχο φαγάκι, καταπληκτικός μεζές! Χωρίς πολλά λόγια... Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά τα θράψαλα και ψιλοκόβουμε τα πλοκάμια τους. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο και τα πλοκάμια. Σβήνουμε με το ούζο και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τις
ψιλοκομμένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε. Όταν η γέμιση έχει "δέσει" προσθέτουμε το ρύζι και ψιλοκομμένο μαϊντανό και άνηθο(όσο μας αρέσει). Αν θέλουμε βάζουμε και φέτα κομμένη σε κυβάκια!!! Κατόπιν γεμίζουμε τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.kallisblog.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.