Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , » Χιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας)

Χιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας)

Written By Unknown on Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 | Σεπτεμβρίου 02, 2017

Χιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας) - by https://syntages-faghtwn.blogspot.gr
Από το: the gastrin
Χιουνκάρ μπεγιεντί  (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από μελιτζάνες. Το όνομα του φαγητού στην τουρκική γλώσσα σημαίνει "όπως ο Σουλτάνος" ή "όπως αρέσει στο Σουλτάνο", υποδηλώνοντας τη νοστιμιά. Ετοιμάζουμε το κρέας. Πυρώνουμε το πλακερό χωρίς λάδι και...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://thegastrin.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.