Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές. Τις κόβουμε σε μπαστουνάκια. Σε μία ρηχή κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλατίζουμε ελαφρά και τις σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν... Κατόπιν τις βγάζουμε και τις βάζουμε σ' ένα ταψάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές. Τις κόβουμε σε μπαστουνάκια. Σε μία ρηχή κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλατίζουμε ελαφρά και τις σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν... Κατόπιν τις βγάζουμε και τις βάζουμε σ' ένα ταψάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.