Από το: Εύκολες συνταγές μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής
Τα έφτιαξα για πρώτη φορά. Δεν είναι δύσκολα στην παρασκευή τους και γίνονται νοστιμότατα! Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και το μπέϊκιν πάουντερ ώστε η ζύμη να γίνει μαλακιά. Κόβουμε τη ζύμη σε τρία κομμάτια. Στο 1 κομμάτι
προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (κανέλα, γαρίφαλο, κακάο) και ζυμώνουμε. Ανοίγουμε την ζύμη σε ένα μακρύ μπαστούνι και το κόβουμε στη μέση. Τ’ άλλα δύο κομμάτια τα ανοίγουμε σε 2 μακριές λωρίδες ώστε να μπορούν να κλείσουν μέσα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://eykolessyntages.blogspot.gr
Τα έφτιαξα για πρώτη φορά. Δεν είναι δύσκολα στην παρασκευή τους και γίνονται νοστιμότατα! Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και το μπέϊκιν πάουντερ ώστε η ζύμη να γίνει μαλακιά. Κόβουμε τη ζύμη σε τρία κομμάτια. Στο 1 κομμάτι
προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (κανέλα, γαρίφαλο, κακάο) και ζυμώνουμε. Ανοίγουμε την ζύμη σε ένα μακρύ μπαστούνι και το κόβουμε στη μέση. Τ’ άλλα δύο κομμάτια τα ανοίγουμε σε 2 μακριές λωρίδες ώστε να μπορούν να κλείσουν μέσα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://eykolessyntages.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.