Από το: dietstories
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά στους 170 βαθμούς. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμμάτων. Παίρνουμε τη μισή ποσότητα από το ρόδι και τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε με τη σοκολάτα. Σε ένα ρυχό ταψάκι με
αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο ρόδι και αμύγδαλα. Βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά στους 170 βαθμούς. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμμάτων. Παίρνουμε τη μισή ποσότητα από το ρόδι και τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε με τη σοκολάτα. Σε ένα ρυχό ταψάκι με
αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο ρόδι και αμύγδαλα. Βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.