Από το: dietstories
Βγάζουμε τα κουκούτσια από τα δαμάσκηνα και τα πολτοποιούμε με ραβδομίξερ χειρός. Ρίχνουμε τον πουρέ δαμάσκηνου σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε την κανέλα και τη ζάχαρη καρύδας, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη μαρμελάδα να δέσει σε
μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε το ginger και τη σάλτσα σόγιας και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Σε σακούλα μαριναρίσματος (τροφίμων) βάζουμε τα φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου κομμένα σε τεμμάχια των 2 εκ. και προσθέτουμε τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Βγάζουμε τα κουκούτσια από τα δαμάσκηνα και τα πολτοποιούμε με ραβδομίξερ χειρός. Ρίχνουμε τον πουρέ δαμάσκηνου σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε την κανέλα και τη ζάχαρη καρύδας, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη μαρμελάδα να δέσει σε
μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε το ginger και τη σάλτσα σόγιας και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Σε σακούλα μαριναρίσματος (τροφίμων) βάζουμε τα φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου κομμένα σε τεμμάχια των 2 εκ. και προσθέτουμε τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.