Από το: dietstories
Σ' αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα σύκα με τη ζάχαρη και σε μέτρια φωτιά τα αφήνουμε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν. Μεταφέρουμε το μείγμα σύκου σε μπολ, προσθέτουμε το νερό και με τη βοήθεια ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε πολύ καλά μέχρι να
πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή όπου αφήνουμε για 45 λεπτά ή βάζουμε απευθείας στην κατάψυξη για μερικές ώρες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σ' αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα σύκα με τη ζάχαρη και σε μέτρια φωτιά τα αφήνουμε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν. Μεταφέρουμε το μείγμα σύκου σε μπολ, προσθέτουμε το νερό και με τη βοήθεια ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε πολύ καλά μέχρι να
πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή όπου αφήνουμε για 45 λεπτά ή βάζουμε απευθείας στην κατάψυξη για μερικές ώρες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.