Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Αν δεν αγοράσουμε έτοιμα βρασμένα κάστανα σε βάζο αλλά χρησιμοποιήσουμε φρέσκα, θ΄ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδικασία: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό μαζί με 1/2 κ. γλ. αλάτι για να βράσει. Χαράζουμε τα κάστανα με κοφτερό μαχαίρι στη μια πλευρά τους και τα
προσθέτουμε στο ζεστό νερό. Πρέπει να καλύπτονται καλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα ξεφλουδίζουμε. Εδώ είναι που χρειάζεται να έχουμε υπομονή γιατί είναι μια εργασία που κρατά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Αν δεν αγοράσουμε έτοιμα βρασμένα κάστανα σε βάζο αλλά χρησιμοποιήσουμε φρέσκα, θ΄ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδικασία: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό μαζί με 1/2 κ. γλ. αλάτι για να βράσει. Χαράζουμε τα κάστανα με κοφτερό μαχαίρι στη μια πλευρά τους και τα
προσθέτουμε στο ζεστό νερό. Πρέπει να καλύπτονται καλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα. Στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα ξεφλουδίζουμε. Εδώ είναι που χρειάζεται να έχουμε υπομονή γιατί είναι μια εργασία που κρατά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.