Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Υπέροχες όπως και να τις κάνεις, οι πιπεριές Φλωρίνης είναι αγαπημένες μας, Βάζω στις πίτες σε σάντουιτς, με μυζήθρα, αλλά σαλάτα πικάντικη για τσιπουράκι το καλύτερό μας... Καθαρίζουμε τις πιπεριές (μυστικό για να μην έχουμε σπόρια) κόβουμε τα κοτσάνια, βγάζουμε τα σπόρια
και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να καψαλιστούν, να μαυρίσουν... λίγο... τις γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Τις βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί γιατί θα βγάλουν υγρά και θα τα χρειαστούμε άλλο μυστικό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Υπέροχες όπως και να τις κάνεις, οι πιπεριές Φλωρίνης είναι αγαπημένες μας, Βάζω στις πίτες σε σάντουιτς, με μυζήθρα, αλλά σαλάτα πικάντικη για τσιπουράκι το καλύτερό μας... Καθαρίζουμε τις πιπεριές (μυστικό για να μην έχουμε σπόρια) κόβουμε τα κοτσάνια, βγάζουμε τα σπόρια
και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να καψαλιστούν, να μαυρίσουν... λίγο... τις γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Τις βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί γιατί θα βγάλουν υγρά και θα τα χρειαστούμε άλλο μυστικό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.