Από το: Pastry...tsio
Το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά, με τις βροχές του και την πτώση της θερμοκρασίας, όποτε ήρθε η ώρα να μυρίσει το σπίτι μας από τα φθινοπωρινά, ζεστά αρώματα της κανέλας, του γαρύφαλλου, του τζίντζερ… Τι καλύτερο λοιπόν, από το να συνδυάσουμε τα
αρώματα αυτά με την γλυκιά κόκκινη κολοκύθα η οποία βρίσκεται τώρα στην εποχή της. Παρακάτω σας εξηγώ τη διαδικασία παραγωγής πουρέ κολοκύθας από φρέσκια κολοκύθα, μια διαδικασία αρκετά εύκολη. Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε έτοιμο πουρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://pastry-tsio.blogspot.gr
Το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά, με τις βροχές του και την πτώση της θερμοκρασίας, όποτε ήρθε η ώρα να μυρίσει το σπίτι μας από τα φθινοπωρινά, ζεστά αρώματα της κανέλας, του γαρύφαλλου, του τζίντζερ… Τι καλύτερο λοιπόν, από το να συνδυάσουμε τα
αρώματα αυτά με την γλυκιά κόκκινη κολοκύθα η οποία βρίσκεται τώρα στην εποχή της. Παρακάτω σας εξηγώ τη διαδικασία παραγωγής πουρέ κολοκύθας από φρέσκια κολοκύθα, μια διαδικασία αρκετά εύκολη. Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε έτοιμο πουρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://pastry-tsio.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.